Ma kicsit komolyabb témát feszegetek megint…05.06.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Előljáróban. Aki olvassa a blogom az már tudhatja, hogy egy bohókás ösztönlény vagyok, vannak megérzéseim – amiket más gondolkodók írásaival próbálom emészthetőbben, “hitelesebben” alátámasztani -, logikám brillírozom. Nem kell komolyan venni, de néhány érvelésemen próbálj meg elgondolkodni.

Szegény édesanyámmal jövök mindig. De ő a legkiválóbb bizonyíték arra, hogy annyira nem kell a gatyába csinálni. Az elején ugye a “birka elmélet” hatására – pedig én immunis vagyok mindenféle agymosásra, ezért vagyok alkalmatlan MLM és más hasonló gittegylethez való csatlakozásra – én is maszkban mentem écsanyámhoz, nem volt puszi meg tipitapi. Mióta megnyertem és én fürdetem legkiválóbb szomszédommal, minden este Bachatát lejtünk a fürdőkádban, pedig az aztán nem az az 1,5-2 m-ről űzhető táncgyakorlat.. Ez a style az igen csak a simulósokból való😊.

Na de! Agymosás.

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a médiának sikerült elhitetni a társadalom nagy részével, hogy most aztán eljött a világ vége. Akinek sokáig mondják, hogy hügye vagy, az előbb utóbb azonosul vele és elkezd úgy viselkedni. Aztán már úgy is marad, mert ennek lett elkönyvelve, ezt várja el a környezete, hát akkor én hülye vagyok biztos, nincs mit tenni úgy is viselkedem.

Ma megint elmentem az egyik nagy áruházlánchoz ahol a hétvégén kommandóztam… Szépen maszkban mindenki. Csak rajtam nem volt… Vagyis hazudok, mert egy jóképű fiatalemberen sem. A wc papíroknál kavartunk mind a ketten, mikor összeakadt a két szempár – vagyis négy -, konstatáltuk, hogy mi a másik kasztba tartozunk és már meg is volt az “első látás szerelem”😊. Repültünk egymás felé, félúton talákoztunk a papírtörlőknél és összepacsiztunk, úgy mint ahogy a 100 éves cimborák…😊 Azt mondta, hogy ha elviszi a vírus akkor sem vesz maszkot.

Kifelé menet találkoztam azzal a nagydarab őrrel is aki erősítést hívott mikor öregember gúnyában a múltkor meglátott, de most hozzám sem szólt. Biztos gondolta, hogy papírom van arról, hogy nem vagyok beszámítható😊

Nagyon sokat kellett a pénztárnál állnom, mindenki hordta haza a kaját, piát. Erről is már beszéltem, hogy a jóléti társadalomban élők egytől, egyig civilizációs betegségekben szenvednek, – szerintem 100-ból 90 ember -, akik csak azért vannak életben, mert az egészségügy életben tartja őket, a gyógyszeripar meg szarrá keresi magát rajtuk.
Viszont a sorban állás arra jó volt, hogy megettem a szőlőt amit vettem és volt időm kicsit szörfölni a világhálón, minek köszönhetően belefutottam megint egy brilliáns írásba ami megint engem igazol más megvilágításban.

Én az előzőekben a szabadkőművesekről írtam, hogy ők uralják a világot, de hívhatjuk őket mai nyelven technokratáknak is akár (ők is fejlődnek).

A cikk itt van teljes terjedelemben

Elég hosszú a cikk nem olvassátok el úgy sem… A lényeg.

Mi kell ahhoz, hogy irányítani lehessen az embereket ? A totális ellenőrzés! Tudják, hol vagy, mit veszel, mit csinálsz, a szokásaidat, mindent… Mi kell ehhez ? Brutál gyors informatikai háttér. Mi az? 5G…
Nálunk fejlett nyugati társadalmaknál ahol demokrácia, szólás szabadság etc. van, nem könnyű ránk tukmálni egy ilyen totalitárius ellenőrzést, a nagy “big brother” effektust.

Kína már összehozta ezt. Ott nem volt nehéz, a politikai rendszer ezt könnyen lehetővé tette. Ott nincs készpénz, nincs bankkártya, mindenki a mobiljával fizet. Csak virtuális pénz van, az emberek pontokat kapnak aszerint, hogy ki mit dolgozik. Mindenki kap egy kódot a mobiltelefonjára és ezt szkennelik le fizetéskor. Mindenhol arcfelismerő kamerák vannak, utcákon, iskolákban, munkahelyeken, olyan szinten, hogy bárkit megtalálnak egy percen belül. Az embereket figyelik az arcfelismerő kamerákkal és értékelik őket a viselkedésük, mentalitásuk, személyiségük és a munkához való hozzáállásuk szerint. Szociális kreditet kapnak az értékelés szerint. Pozitív értékelés alapján pozitív kreditet, negatív értékelés alapján negatív kreditet. Ha valakinek nem megfelelő a szociális viselkedése és összegyűlik egy bizonyos számú negatív kreditje, akkor az következményekkel jár, például nem engedik felszállni a buszra, a vonatra, nem mehet be a boltba, stb… Ez nem vicc ez létezik.

Nem véletlen, hogy az egész hamis koronavírus járványt Kínában kezdték gerjeszteni. Ja, és természetesen Kínában az 5G technológia is előrébb van.

Aztán itt van Bill Gates. A világ megmentőjének akar tetszelegni, aztán mit csinál??? Befektet az egészségügybe, kutatásba. Jól megtalálja az ellenszert, tesztereket talál ki…
Ebből aztán szarrá keresi magát.
Az embereket pedig sakkban tartják, bezárják, terelgetik ahová csak akarják, egymás ellen fordítják, azzal hogy jön a második, akárhányadik hullám, maradj otthon, közben felvásárolnak mindent és mindenkit.

Sajnos most nem lesz vicces rész, arra a hétvégig várni kell…

Gondolkozzatok el ezen… Én megint csak azt tudom mondani, hogy mi egy napot nem hagytunk ki a munkából, nálam senki nem beteg és nem is láttunk még egy beteg embert sem élőben.

Barátsággal,

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊