Prevenció … 03.29.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

A tegnapi írásomban a fő üzenet a vírus, de bármilyen betegség megelőzése volt. A legjobb módszer az ép testben ép lélek. Életmód váltás, sport, egészséges táplálkozás, stresszmentes élet.
Mondhatjátok, hogy könnyű ezt mondani. Én tegnap kislányommal voltam edzeni. Vannak helyek ahol még gyermekmegőrző is van. Ma bringázni fogunk. Nincs olyan nap, hogy ne legyen valmi sport.

Ja és minden megoldható. Megéheztünk, rendeltünk Thai kaját, 25 !! perc alatt jött a futár. Tali a margitszigeten, a kisállatkertnél, a jégkrémes kocsinál. Láss csodát ott volt az ebéd pikpak.

Szégyenletes dolog, hogy az edzőteremben olyan senior arcok vannak mint pl. én. Hol vannak a fiatalok ?? Rá vannak kattanva a vidójárékokra, nyomkodják a telefonjaikat napestig.

Jön a nyár, mindenki most “unalmában” rágyúrhat/na a beach body-jára, legyen fiú vagy lány. Úgy sem ajánlott most kolbászolni jobbra balra.

Ehhez itt van legkedvesebb személyi edzőm videója. Ehhez nem kell semmi, csak motíváltság. 2in1, jól fogsz kinézni és még a vírus is elkerül, ha meg bakapod mégis, kijössz belőle pikpak.

Ezt az írást most kaptam.
A szauna kinyírja a vírust ?!

Hát nem tudom, hogy igaz e, de úgyis akartam egy szaunaházat a kertbe, hát most ezt is valóra váltom. 😊

Csak azt tudom ma mondani, hogy szeressük egymást emberek !

Holnap újra kezdődik egy hét, használjuk ki a lehetőségeinket maximálisan !

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊