Dolgozgatunk, érződik már a húsvét…04.08.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Nem panaszkodhatunk, még mindig jönnek a munkák, igaz most a vírus és húsvét együttható is rányomta a bélyegét a megkeresések számára.
Lukas időnket tanulással, rendszerfejlesztéssel töltjük, olyanok vagyunk már mint egy család. Együtt jövünk kocsival, együtt teázunk, kávézunk. Mindig is egy google munkahelyre gyúrtam, hát most megcsináltam.

Az UV nyomtatóval játszadozunk, erre írtunk ki egy fehívást, hogy ha kitaláltok vmi “huha terméket” akkor mi azt legyártjuk ajándékba és utána a facebook oldalunkon egy like-olós versenyt írunk ki rá.
Aki a legtöbb like-ot gyűjti (első három helyezet) az/ok értékes ajándékot kap/nak.

Csak, hogy mégis… ez nem ötlet, de ilyesmit/ket tudunk…

Ma sokat mentem kocsival, a városban voltak elintézni valóim. Azt látom, hogy egyre többen vagyunk az utakon. A híradóban amire most egészen rákaptam, azt látom, hallom, hogy otthon ülnek, otthon kell ülni.
Akkor most mi van ?

Ofszet gépmesterem aki a gyanu árnyékába került, a második tesz után hétfőtől már dolgozik. Allergia gyógyszert kapott, mert nem is a vírustól fulladt…A recepciós akit pénteken hazaküldtem, kedden ismét felvette a munkát. Kutya bajuk.
Megint teljes létszámmal megy a munka.

Süt a nap, jön a nyuszi, emlékeztek, várom a meghökkentő locsolós képeket a facebook oldalunkra postolva. Aki a legtöbb like-ot kapja kívánhat egyet. Amit meg tudunk csinálni, ajándékba elkészítjük !
(persze nem 1000 db cérnakötött keménytáblás könyvre gondolok 😊)

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊