Hihetetlen… megint nyár van. Azért jobb így “túlélni”… 03.24.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

A mai nap is korán kezdődött. Aki korán kel aranyat lel. Persze vannak olyanok akik álmosak maradnak.😊

Meg volt az unalmas reggeli, ebéd… a megszokott arcok mind a személyzetben, mind a vendégekben visszaköszöntek. Egy kis “család” vagyunk az étteremben. (is)

Tegnap jól bevásároltam az egyik bevásárló áruházban. Az emberek szépen fegyelmezetten 1-2 m távolságban egymás mögött a pénztárnál a sorban. Az egymáshoz való közeledés nagyon vicces volt, mert úgy kerültük ki egymást mint a leprások.
Ha közelebb merészkedtem, még csúnyán is néztek. 😊


Vettem egy gólyát, valamire csak jó lesz. 😊

Az ember azt hinné, hogy ma nyugi lesz, de nem. Heti 4x jártam edzeni a Life1-be, de bezárt. Már éppen gondolkoztam a börtön edzésen, de jó isten rám mosolygott és egyik barátom éppen most nyittot termet a közelemben. Az edzés is kipipálva..

Aztán megjelentek a hálózatépítők. http://www.netteltrade.hu/web/ Mert akit én ismerek azok mind dolgoznak. Teljes gőzzel nyomják az ipart.

A héten talán már installáljuk a Roland UV nyomtatónkat az IGEPA 2R Kft. nagyvonalú segítségével. https://igepa.hu/viscom/
Hozzáteszem ők is dolgoznak (másik papírkereskedő is, az egyik nagy bezárt… de miért is?). Erről majd holnap bővebben.
Kapnak az otthon ülők ötleteket, hogy ne unatkozzanak, hogyan költhessék el a pénzüket nálunk és azoknál akik még dolgoznak.

Csak zárójelben jegyzem meg. Tavaly lehúztam 1 évet az IBS-en nappali tagozaton https://www.ibs-b.hu/. Ebben az évben passziváltattam magam, mert nem tudok elég jól angolul ahhoz, hogy a második évet angolul hallgathassam.
(ha valaki tud egy jó módszert tanárral írjon bátran privátban). Ott a közgáz tanáromtól hallottam elég velős érveléssel, hogy akkor van gáz, nagy gáz ha nincs fogyasztás. De akkor nagyon nagy. Tehát tessék költeni ezerrel !!!
Az állam lehet, hogy elenged ezt azt, de egyszer csak ki kell fizetni a számlát mindig benyújtják és akkor nagyon fog fájni. Az ő tartalékuk sem végtelen, aztán kötvénykibocsátás, hitelfelvétel etc. és adóformájában beszedik majd. TŐLÜNK !

Nem azért kezdtem bele, ebben a blogirogatásba, mert annyira exhibicionista vagyok (csak kicsit 😊), hanem azért, mert én is ebben az országban élek és én is fizetni fogom a számlát, a végén és nem mindegy, hogy mekkorát.

Mutani szeretném a példát, hogy megfelelő szervezéssel, elkötelezettséggel egy ilyen helyzetben is van kiút.

Már említettem, hogy mi kerékpárral járunk dolgozni (persze aki közel lakik az).

A csoportot amit létrehoztam katt ide, tovább lett fejlesztve, ahol a tagok tevékenysége és elérhetősége is rögzíthető.
https://forms.gle/N7afgJtzpCigCmCJ8
Ha TE is dolgozol vagy ismersz olyat aki igen (én például az összes ismerősöm meghívtam a csoportba, ha teheted hívd meg TE is és akkor még több helyre eljut az információ) akkor gyerünk hívd meg TE is (köszi 😊) !

Holnap katalogizáljuk a tagokat, közzé fogok tenni egy linket ahol már keresni is tudsz majd közöttük tematikusan.

Had búcsúzzak az otthon ülőktől és fekvőktől ezzel a szlogennel: “Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!” – Fábry Sándor

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊