A mai “húsbavágó” lesz ! 03.25.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

A 03.20.-ai bejegyzésemre utalnék vissza. Van, volt egy elképzelésem, hogy mire megy ki a “játék”, burkoltan már céloztam is rá. Miért vagyunk most ebben a helyzetben, merre lenne jó haladni, mit kellene csinálni etc.

Egy amerikai közgazdász, hogy ki ő teljesen mindegy végül is. Az érvelése a lényeg. Nem kell felsőfokú végzettség, hogy megértsük miről beszél. Józan paraszti ésszel felfogható. Szerintem.

Én nem hiszek a véletlenekben, mindennek oka van, ha ma még nem tudom, akkor később rájövök, hogy mi miért történt vagy történik.

Kisebbik fiam Renátó fordította le Orsi barátnőjével ez úton is köszönet érte, majd utána mi szerkesztettük meg. Ha vannak kisebb csúszások azért van, mert nem a George Lucas stúdiójában készült, hanem a RITTER NYOMDÁBAN.

Volt már példa a történelemben, Semmelweis Ignác Fülöp magyar orvos, „az anyák megmentője” rájött, hogy a gyermekágyi lázat az orvosok és orvostanhallgatók okozták azzal, hogy boncolás után átjártak az I. számú klinika szülészeti osztályára, és ott fertőtlenítetlen kézzel vizsgálták a várandósokat.
Követve elődeinket erre kellene koncentrálni.
Azt a sok pénzt amit a gazdaságba tolunk – persze oda is kell pénz -, átcsoportosíthatnánk kutatásra. Az a sok kutatóorvos éjt nappallá téve biztos záros határidőn belül megtalálná az ellenszert (persze egyszerűbb lenne ha az, akinél van odaadná).

Viszont addig is amíg ezzel nem bírkózunk meg így vagy úgy, itt egy másik videó preventív jelleggel, amit egy kanadai barátomtól kaptam. Miért pont tőle rejtély. Nagyon sok hasonlót végignéztem már, de ez tényleg a legegyszerűbb megfogalmazásban, közérthetően elmondja, hogy mi ez a vírus, hogyan hat a szervezetre, hogyan tudjuk megelőzni a bajt, hogy védekezzünk, mit tehetünk ha mégis megbetegszünk.

A kezdeményezéseim mint, az “akik most is tettre készek” facebook csoport, a blogom, a magán posztjaim, nem arról szólnak, hogy bárkit a szabályok be nem tartására búzdítsak ! Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy könnyebben túléljük ezt a “válságot”.

Mindenki vegye fel a maszkot, tartsa be az ajánlott távolságot a másiktól, mosson kezet, az időseket pedig tartsa otthon!!!

JA ÉS NE VÁSÁROLJATOK FEL MINDENT, MERT AZÉRT VAN HIÁNY, MERT NEKED 1 RAKLAP LISZTED VAN, A MÁSIKNAK MEG NEM JUT. CSAK A NYERÉSZKEDŐK MALMÁRA HAJTOD EZZEL A VIZET.

VAN ÉS LESZ ITT KAJA, PIA NO PARA !!!!

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊