Ma egy nagyon fontos infót is megosztok ! 03.31.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Azonnal belecsapok… Ma is mentem edzésre ahogy mindig. Tusolunk, öltözködünk. Ketten éppen az öltözőben.. Egy jól kigyúrt arc volt ott velem, nem bírtam ki, hogy ne szólítsam meg.
Mondom neki…”Te nem félsz a vírustól ?” Ő ugyan nem, igaz nem is nagyon megy a pofon elé, no BKV, no picsipacsi…
DEEEE… amit aztán elmesélt. Barinője papája Törökországból jött haza. Pár nap múlva jelentkeztek rajta a vírus tünetei, láz, rossz közérzet, gyengeség. Kijött a körzeti doki,
semmi komoly szedje be ezt azt… Estére befulladt a bácsi, jött a mentő, ufó ruhában a mentősők (vagy tudom is én mi a titulusuk), szájából vettek kenetet, gyanús lett, de nagyon.
Na irány a kórház. Lélegeztető gép. Egy nem kicsi kórházban 4!!! fő volt a személyzet… Csak azt tudom elmondani amit hallottam, csak a krónikás vagyok !!!
A “Barinővel” – akinek a papájáról beszélek – próbáltam felvenni a kapcsolatot, de nem válaszolt eleddig. Jó lett volna az ő szájából is meghallgatni a sztorit.
Utána ugye maradt a papa, nem maradhatott ott a lánya, semmit nem tudott volna róla, ha nem elég agilis és nem hagyja annyiban a dolgot… Nem részletezem tovább
állítólag riport is készült vele, én nem találtam meg… A nevét nem mondom meg, nem kaptam rá engedélyt.

Viszont ami a lényeg. AZ INFORMÁCIÓ !!! Lehet, hogy nem mondok újat, de ha mégis szerintem nagyon, nagyon fontos.
Kérjük el szeretteink ügyfélkapuhoz való hozzáférését és taj számát. Ha ez meg van és bármi lesz vele, eltűnik a szemünk elől (én az édesanyámmal megéltem, hogy mi van ha nem látogathatom, nincs kontroll, ne próbáld ki!)
Tehát ha meg van az infó és ne adj isten elviszi a mentő, akkor felmész az ügyfélkapujára, belépsz és ott megtalálod a BETEGÚT szolgáltatást. Használd és akkor látni fogod, hogy éppen merre van mit csinálnak/tak vele.
Nem mondom, hogy ettől aztán nyugodtan fogsz aludni, de annál ezerszer jobb, mint, hogy egy olyan számot hívsz amit soha nem vesznek fel !

Akkor most evezzünk vidámabb, de nekem totálisan értelmezhetetlen területre.
Van egy ügyletem és kellett hozzá egy közjegyző. Nahát ez olyan most mint ha egy dínószauruszt akartam volna találni Budapesten !!?? Majd, hogy nem a Jurassic Parkba kellett mennem, hogy egy közjegyzőt találjak.
Mikor meglett, kárpótolt a látvány. Egy csinos hölgykoszorú fogadott és még maszk sem volt rajtuk, viszont minden más igen, de közel nem engedetek magukhoz 😊
Egy ifjonc vezényelte kis tojó csapatát, pikpak meg is voltam amiért mentem… Ajánlom mindenkinek.

Mivel ilyen ügyes voltam, gondoltam megajándékozom magam – a közjegyző iroda mellett lévő igen neves írószerboltban – és veszek egy tollat magamnak.

Bemegyek. Egy giga nagy üzlet sehol senki, egy srác matat a polcon.
Köszönök illedelmesen, “vírusmentes szép jó napot”! Errrrrreeeeee !!! Rámront egy matróna és nekem szegezi a kérdést… Elmúlt már 65 éves ??? Mondom neki tippeljen. De semmi jó napot meg ilyesmi.
Igen el csak jól tartom magam. Hát nem hitte el. Kérleltem, hogy nem lát meg senki egy kis huncut tollacskát szeretnék és már itt sem vagyok. Nem hatottam meg, egyenesen kidobott, hogy NEM, mert
a cégét megbüntetik. Becsülöm az ilyen jogkövető igaz magyar embert. 😊

Nos hát kínomban jót nevettem a szitun, de leglább nem nézek ki 65 évesnek… Ez is valami.

Kilépek az ajtón, egy munkás fiatalember 2!! darab vadi új kalapáccsal vidáman, madjdhogy nem indián szökkeléssel viszi új szerzeményét.

Gondoltam leszólítom…, hol vette azt a szuper kalapácsot ? (rajta lógott az árcédula).
Hát “itten” a szomszéd üzletben… félvállról…

Na én bemegyek gondoltam. Hát ott volt a kalapács kánaán. Csak azért nem röhögtem hangosan, mert sokan voltak az üzletben, a sok Darth Vader, fekete maszkban. Én voltam egyedül vevő.
Mesélem, hogy itt a szomszédban nem adtak tollat, arra hivatkozva, hogy délig csak az idősek vásárolhatnak. Azt mondja avatott sith harcosunk, hogy akkor ők rosszul értelmezik a jogszabályt.
Mellette volt egy közért, ott egy kigyúrt biztonsági őr – mint a discóban anno mikor jártam még – csekkolta, hogy ki mennyi, ki vehet kiflit.

Akkor most kérem szépen, valaki mondja már meg, hogy 9-12 ig mit lehet venni nekem aki még nem 65. Tollat kiflit nem, kalapácsot igen. Szerintem…………… de nem is mondom meg a véleményem, mert a végén kikapok…😊

Hát ez van ezt kell szeretni…

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊