Jön most 2 rövid hét… 04.06.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Jön a húsvét, nincs elég bajom, még lesz 2 rövid 4 napos hetünk is… A helyzet kezd bonyolódni….kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a nyuszi… én arra gondolok, hogy megint valami szigorítást, mert
még mindig sok a kószáló ember, viszik a vírust mint postás a levelet. Most fog eljönni igazán a szódásüveges locsolásnak a fénykora… 1,5 méterről locsolni, vagy még a háti permetezővel gondolnám, én az utóbbit választom. 😊

Újabb óvintézkedést hoztam a nyomdában. Kötelezően szedni kell a céges immunerősítőt, aszkorbinsavat, gyógyszerész ismerősöm ajánlásával.

Egy emberünk aki gyanús lett, a 3. teszten is túl volt a múlt héten, ma már ismét dolgozik. A következő áldozatunk a vevőszolgálatról a recepciós lány. Hazaküldtem pénteken, mert az egyik tünet kijött rajta, az általános fáradtság, úgy nézett ki, mint aki átbulizta az egész éjszakát. Megmértem a lázát semmi, majdhogy nem kihült (teljes készültségben vagyok lázmérő, miegy más… azt tervezem veszek egy lélgeztető gépet is – 2 300 euro -, igaz csak mobil, de 4 órán keresztül lehet vele lélegeztetni… már csak egy szakápló kellene majd hozzá).
Ma már jönni akart, hogy már nincs baja, de otthon marasztaltam, majd holnap.

Ezt ollóztam ki a kormányportálról ha még valaki nem látta volna.

A gyárban embereim virulnak, jobb a hangulat mint valaha.
A bajban összjönnek az emberek, legalábbis mifelénk. Azért akit lehet otthonról foglalkoztatok. Sajnos a KBA nem fért el a konyhában, így a gépészeknek be kell jönniük, szigorúan kocsival a cég számlájára.

Tettem egy felderítő körutat, aki nem utazik, nem mászkál hát íme egy életkép a 4-es villamoson. Emberek fegyelmezetten tisztes távolságot megtartva mennek a dolgukra. Na ennek sztem vége lesz… Akik kóriszálnak azt lekapcsolják előbb utóbb.

Tartogatok még meglepetéseket, de nem lövöm le a poént…

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊