Jó kis nap volt a mai…04.16.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

A mai nap nagyon mozgalmas volt. Most jutottam a gép elé.
Nagyon sok üzenetet kapok, minden félét, most egyet had osszak meg veletek így elöljáróban. Ezt csinálja a média velünk. Nagyon találó. 😊

Ma is lent vacsoráztam a rómain kedvenc éttermemben, isteni a lángos (szombaton töltött káposzta lesz gyertek). Ha lemegyek oda, végig sétálok a parton, mintha egy másik világba csöppennék. Egy maszkos embert nem láttam. Most nem akarok itt polgári engedetlenségre biztatni, csak a tényeket mondtam el.
Az is érdekes, hogy ez a “kaszt” mosolyog, beszélget egymással – múlt héten ezt tapasztaltam siófokon az aranyparton is -, “mindenki haver”. Egyébként rohadt jó érzés, ez a legjobb amit a vírustól kaphattam, sok új barátot (mást még nem hálistennek).

A nyomdába is kezdenek visszatérni a megrendelők. Mire egyenesbe jöttünk, kezd lefogyni az a munka ami már bent volt, addigra végre elindult a sok marketing hatására az “új hullám”.

Páran rám írtak, hogy nincs munkájuk, az hogyan, hogy nekem meg van. Hát pofon egyszerű. Én kint vagyok a “porondon” folyamatosan, megyek és hirdetem az igét minden platformon, aki meg kérdezi, az nem tesz semmit, nem alkalmazkodik az adott körülményekhez. Azt szoktam mondani, hogy én olyan vagyok mint az Alien, ha kell gázt szívok, de nem hagyom magam lenyomni, jöhet itt vírus, vagy a 2008-as válság, mindig van kiút. Csak gyorsan kell cselekedni. Aki ugyan úgy próbája “eladni” magát, mint normál menetben, hát az nem fog sikerülni.

Most mindenki elad. Én meg veszek (egyébként is fegyelmezett tagja vagyok a fogyasztói társadalomnak, költök, költök, ahogy azt kell ebben a csuda világban, persze csak addig amíg a takaróm ér).
Például tegnap előtt bevásároltam magam egy zseniális közösségi elszámoló platformba .

Kaptam egy lehetőséget. 2 napon belül ha beszállok és kifizetek egy közepesen nagy összeget – az eredeti árának töredékéért ami egy rohadt nagy összeg lett volna -, akkor megkapom ennek a rendszernek a full hozzáférését 1 éven keresztül. Na hát ez a hülyének is megérte volna nem, hogy nekem. Beleugrottam. Ma 2 napra rá, már a marketing stratégiát beszéltük meg egy munkaebéd közepette. Minek ez kérdezhetitek. Hát ez is egy “porond” és nem is akármilyen, de erről akit érdekel győződjön meg maga, talál google barátunknál sok infót a cégről.

Az én kedvezménykártyám felruháztuk a Bercode rendszer előnyeivel és máris 2in1, akinek van egy ilyen kártyája egyből 10% kedvezményt kap a Ritter Nyomdánál rendelt szolgáltatásokból és ugyan ezzel a Ritter Family kártyával mehetsz – pillanatnyilag – 1 200 elfogadóhelyre pl. de nem mondom meg hová, járj utána, ahol ugyan csak kapsz 10% kedvezményt azonnal.😊 Hát nem csodálatos ?!

Nos elég késő van már a “terminátor is lemerül egyszer” 😊, holnap még van egy nap a hétből és helyt kell állni, ezért mára ennyit tudok mondani.

Ja, ezek a magasröptű gondolatok mindig a munkaterápia alatt jönnek, ma is azért ástam egyet a kertben, hogy jöjjön az ihlet. 😊

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊