Van egy jó hírem…04.21.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim, (mondhatnám most már úgy is, hogy maszkos és maszktalan barátaim)

A múlt héten hallgattam a rádióban, hogy szinte fele-fele arányban oszlik meg az ország a vírustól rettegőkre és azokra akik nem annyira veszik ezt már komolyan.
Én hova tartozom, nem is tudom 😊

Nem vagyok Nostradamus, de ehhez nem is kell annak lenni. Több mint egy hónapja, a kezdetek kezdetén már tudtam és nem vagyok egyedül, hogy mire megy ki a játék. Sok gondolkozó látott a színfalak mögé, megmondta, érvekkel támasztotta alá, hogy itt a 3. világháború.
Majd ha elmúlik és minden helyre áll, emlékezzetek ezekre a mondatokra. Fent hagyom a blogom, olvassátok majd vissza mikor mit mondtam. A LOGIKA AZ KIKEZDHETETLEN !

Itt van megint egy írás, hogy ne csak én szajkózzam az igét. Nem a legfrissebb, de semmi nem változott azóta. Minden megy az előre megírt koreográfia szerint.
Erről ennyit.

Én az életritmusomon nem változtattam semmit. Kicsit hozzáalakítottam a napi rutinomat a helyzethez – lásd blog írásba kezdtem -, válság üzemmódra állítottam a nyomdám, durva reklámkampányba kezdtem. Minden hajszálba belekapaszkodom, hogy túléljük ezt a színjátékot és megerősödve várjuk a végét. Majd ha mindenki kiszabadul a magának állított fogságából, akkor mi ott leszünk startra készen, emberállománnyal és gépparkkal.
Olyan “fiók start up” elképzeléseimet tudtam most elővenni, amit normál munkamentben nem sikerült volna. Most megcsináltam, csinálom folyamatosan.

A logikám azt diktálja, hogy május közepére tutibiztos, hogy el kell, hogy engedjék a gyeplőt, hogy a lovak megugorhassanak. Nem hinném, hogy ez lesz a vége ennek a mizériának, de talán lesz 2 hónapunk, hogy kicsit fellélegezhessünk. Használjátok ki, hogy aztán legyen megint egy kis tartalékotok a végkifejletig.

Ma azért ilyen későn jelentkezem, mert két gyerekem is volt. Kislányom és anyukám lógott rajtam (nem mintha bánnám, csak tényként jegyeztem meg😊). Azért az ásás sem maradhatott el. Ez az egyik módszerem az átszellemülésre.

A “vírusos” étekzési kultúrám is továbbfejlesztettem ma. Egy fekete démonnal sikerült elköltenem az ebédemet a római parton kedvenc éttermemben.

Asztallal és székkel érkeztünk, mi voltunk egyedül éppen. Nem kell hozzá nagy beruházás, hogy akárhol és akármilyen helyzetben jól tudjam magam érezni.

Még egy utolsó gondolat mára.

Nem mindegy, hogy honnan informálódsz.

Megtippelheted, hogy én melyik újságokat olvasom 😊

Próbálj úrrá lenni a pánikodon, kapcsold ki a TV-t, olvass a facebookon inkább, persze szelektálj !!!

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊