Az, „Akik most is tettre készek” csoport ma bizonyította a létjogosultságát! 04.02.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Teszteltem ma a csoportot. Kellett ma egy vizes. Mondtak. Aztán vérszemet kaptam. Befejezném otthon a ház felújítást, arra is kaptam szakit. Na jó, bezárt az étterem, kaját ki tud? Az új kajafutár irtó drága, váltani kell.
Kaptam azt is, de csak holnapra szállít. Rendeltem holnapra és egész jövő hétre, 6 ezer cca. 1 hétre az jó nem ??!!!

A mai ebédre is kaptam tippet (csak az edzőm meg ne lássa).

Itt aztán volt minden kaja, pia, nő, a nő a kedves hambis lány személyében. Még középiskolában tanul, dolgoznia kell, mert nincs aki finanszírozza. Becsülendő, nagyot jattoltam neki.


Ma indul a kampányunk az ittlakunk.hu oldallal. Így talán kicsit nagyobb célközönség javára is szolgálhat a kezdeményezésünk.
Keressétek majd. Minden kerületnek van saját facebook oldala, ott leszünk, ma holnap…
Egyébként a RITTER NYOMDA ma is csúcsra volt járatva. Vágógép csere (nem tudtuk megcsinálni a régit, kellett egy új, gyorsan kellett dönteni).
Lefilmeztük, hogy lássátok, hogy aki akar dolgozni az ma is dolgozik.😊

Megjött az UV csodanyomtatónk is. Erről majd holnap bővebben.

Ezzel most már tényleg „Mindenre nyomunk, ami nem mozog”. Egy barátom szlogenével élve “Fémre Fára Nőre Kőre” is nyomunk ezentúl, persze ha nem vastagabb 10 cm-nél…

Nálunk nincs vírus. 50 emberemből 1 van otthon, aki gyanús, de már a 2. teszten van túl és semmi. Mindjárt jön a harmadik és ha az is negatív lesz, akkor jön vissza végre… Mi teljes létszámmal várjuk a megrendeléseket, sőt felvettem 3 új embert.

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊