Már semmin sem csodálkozom…04.18.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

Megint történt egy tapasztalásom. Édesanyámat megint mentenem kellett…Lezárták a nyugdíjas apartman házat ahol lakik és nem engednek be senkit csak az ott dolgozókat és a szerelőket.
Hiába mondtam, hogy a dolgozók többsége BKV-val jár én meg kocsival, akkor ki a veszélyesebb, nem érdekelte őket. FELSŐBB UTASÍTÁSRA NEM MEHETEK BE ÉS KÉSZ!

Tele van már a hócipőm ezzel a mantrával. Végre már tudunk menni járókerettel és most megint zuhanjon vissza ? Hiába törtem magam ?
Gondoltam magamban én az ablakon is bemászok, de a gyógytornásztól már nem várhatom el.
Megint gyorsan kellett döntést hozni, hívtam a betegszállítókat, akik 1 órán belül ott voltak, becsomagoltuk édesanyám és már vittük is.. Megnyertem most magamnak.😊

Ma reggel már együtt csináltuk a rántottát.

Elhoztam nem túlzok egy cipős doboznyi gyógyszert. Szereznem kellett néhány dolgot – wc magasítót, kerekes széket, járókeretet miegymást, magas ágyat kellett vennem -, úgy elment az idő, hogy este nem adtam be a gyógyszereit. Nem történt semmi. Ma meg már direkt nem adtam neki semmit. Kihívtam a körzeti dokiját, hogy optimalizáljuk már ezt a rentgeteg “mérget”.

3 gyógyeszer maradt fenn a rostán. Vérnyomáscsökkentőt azt állandóan kérte, hogy azt mindig kapnia kell. A dokival megmértük a vérnyomását, teljesen rendben volt. Mondtam, majd ha magas lesz beveszed. Van egy csontritkulás és egy értágító valami ami az agyi erekre van, hogy még holnap is megismerjen, na mondom az fontos maradhat. A xanxot teljesen likvidáltam. Kereste rajtam, mert nem hitte el, hogy az egy drog. Megkértem a dokit, hogy ő mondja meg neki, hogy nem kell az neki. Tőle el is fogadta…
Én tényleg nem értem, hogy minek adtak neki ennyi gyógyszert. A xanax meg aztán tényleg leszedálja az embert. Azt hallottam, hogy nagyon sokan szedik.

Mivel édesanyámnak semmilyen szervi baja nincs, azonkívül, hogy combnyaktörése volt és hipohonder, nem tudom minek kellett ez a cipős doboznyi gyógyszer.
Na majd meglátjuk mi lesz…

Lehet, hogy én fordítva ülök a lovon és azért látom másképpen a dolgokat. Gondoltam, hogy fejjel lefelé jobb lesz, de nem 😊

Kaptam megint két elgondolkodtató írást is . Érdemes elolvasni.

Ez is erről szól.

Nem voltak olyan régen. Akkor miért nem volt ekkora hiszti ?

Élvezzük a jó időt, elöbb-utóbb csak jön már az a FELSŐBB UTASÍTÁS, hogy vége hatszáz…

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊