Ami éppen most az eszembe jutott, tiszta katyvasz…04.19.

Kedves és Kedvtelen Honfitársaim,

A tapasztalásról írtam már. Én csak akkor tudok valamit átadni hitelesen, ha magam is megtapasztaltam. Nahát most úgy érzem ez alatt a 2 nap alatt az ápolók életét abszolút át tudom érezni.
Két napja van nálam édesanyám, akit nagyon szeretek, de totál felborította a napri rutinomat. Úgy érzem magam, mint egy társalkodónő, komornyik, szakács, pincér, takarítónő, ápolónő, fodrász egyszemélyben, úgy, hogy a kedves szomszédom, barátaim, egyik fiam is segített…Nem is tudom, hogy nélkülük, hogyan csináltam volna…(ilyen jól)
Tehát az egészségügynek ott a pont !!!

Itt az eredmény, anyukám irulvirul.

Nem is értem magunkat. Emlékszem amikor bevezették a viztidíjat – 500 Ft volt ? -, akkor felmentünk a “barikád” tetejére, hogy nehogy már … Az is rémlik, hogy anyukám akkor nem naponta zaklatta az egészségügyi dolgozókat, mert most meggondolta kicsit jobban, hogy ha fizetni kell érte akkor összegyűjti a képzelt betegségeit és úgy zúdítja rá a szeretncsétlen ellátásra (tuti biztos, hogy nem ő az egyetlen ilyen).

Az is kiderült, hogy anyukámnak nem sikerült megbetegednie eddig, – pedig én aztán azon kívül, hogy nem nyalogatom a BKV-n a fogódzkodókat -, mindent megteszek azért a kis víruskáért, hogy kapjak belőle, de sehogyan sem sikerül szereznem egy egészen kicsit sem.
Én most és megint azt mondom, ez a vírus ki van tanítva arra, hogy azokat találja meg aki amúgy is elment volna. Mondhatom azt is, hogy feltalálta valaki az újkori eutanáziát.
Nekem sem és édesanyámnak sincs semmilyen szervi vagy egyéb betegsége, soha nem is volt. Mi nem vagyunk potenciális áldozatok. Hozzám most már csak az nem jár be aki nem akar. Már a gyógytornásznak is kulcsa van, olyan vagyok mint egy átjáróház. 😊

Tessék már megnézni ezt a linket..(weboldalt, most nem magamra gondoltam😊)
189 haláleset… nem számoltam ki, csak saccra, az átlagéletkor 70 felett… Az összes betegség ami létezik a sztróktól a rákig minden van itt…
Bárki elolvashatja. Hol van ott, hogy egészséges felnőtt, DE GYEREK ???!!! meghalt volna…Miért nem járhatnak a gyerekek iskolába, oviba stb. Megkavarják a érettségit minden. Tiszta agyrém.

Na de erről ennyit, már annyit mantráztam, szakértekezéseket csatoltam, mutatom, a saját példámon, hogy nem nagyobb a gond mint egy súlyosabb influenza járványnál, de hiába.

A média kimossa az agyakat. Megint ketté osztják a társadalmat maszkos és maszk nélküliekre.

Gondoltam lenyomtam a délelőtti műszakom kiveszem a 2 órás pihenőmet és elmentem bringával a közeli lovardába (akik ott voltak biztosan nem néznek TV-t, mert se a 2m, se a maszk, se a kesztyű).
Nagy szerencsémre egyik barátom is ott volt. Vett egy lovat magának, akkorát, hogy alig bírt felmászni rá, pedig ő sem kicsi…😊

Elhatároztam, hogy én is veszek egy lovat, vagyis kettőt. Ja meg egy skótfelföldi marhát.

Hát nem cuki ?

Miért pont őt ? Mert nem ad csak pár liter tejet.

Btw..Egyszer vettem két struccot, mikor mentek a Bud Spencer filmek, én is ki akartam próbálni, hogy milyen ha ráülök és kíváncsi voltam, hogy hány tojásos ránotta lesz egy strucctojásból.
2 évesen tojik a tojó tojást előszőr. Mire elérte a korhatárt, pechemre akkor volt egy olyan hideg tél, hogy a tojó megfagyott… hiába terelgettem a házába, ott állt kint az ónos esőben, már a szárnyai péppé fagytak, de ő nem akart bemenni… Lehet, hogy nem hitte el, hogy nem afrikában van…(mint, hogy mi sem, hogy ez egy jó kis influenza)…
A párja, meg nem tudom miért (de mégis talán el tudom képzelni), a tojó nélkül teljesen begőzőlt és 70 km/h-val rohangált egész nap a kertben. Aztán mikor már a szomszédom nemtetszését vasvillával fejezte ki “leszúrom azt a dögöt” akkor jobbnak láttam, hogy ha elcserélem valamire. Mivel utáltam füvet nyírni ezért gondoltam, elcserélem egy kecskére. Kitaláltam, hogy ha felfűzöm egy acélsodronyra (mint a kutyákat, akik ott rohangálnak a kerítés mellett egy ilyen futószáron), akkor majd szépen módszeresen lelegeli a füvet. Na ez a tervem nem jött be, mert legelés helyett Houdinit játszott egész nap. El kellett engedni, mert ezt éktelen mekegés mellett tette és már megint jött a vasvillás öregasszony a szomszédom.😊
Ezzel a kecskével még az orvoslást is kipróbáltam. Olyan büdös volt szerencsétlen pára – fiú volt -, hogy kitaláltam (kigoogliztam), hogy ha kiherélem akkor nem lesz büdös (annyira).
Éppen volt egy állatorvos partnerem aki elég vállalkozó szellemű is volt, úgy, hogy elhatároztuk, hogy együtt megszabadítjuk a férfiasságától.
Elkaptam, be az altató, szépen leborotváltuk ahol kell, de aztán jött a meglepi. A kecske felébredt “műtét” közben alig bírtuk leszedálni egy másik altatóval. De végül is
sikerült a misszió. Másnap kicsit másképpen mekegett, de csak nekem tűnt fel.😊 Azt már el sem mesélem, hogy őt is elcseréltem egy fejős kecskére akit fél évig fejtem reggelente, mert az már tényleg a vicckategóriába ment😊

Kicsit elkalandoztam.

Holnap megint munka. Mi teljes létszámmal dolgozunk ezerrel. Minden fronton támadok, gigamega reklámkampányba kezdtünk, aminek hamarosan jön a következő felvonása.

Mossanak, kezet (mondjuk én eddig is mostam), maszkosok vegyék fel a maszkot, mi egészségesek meg had menjünk már végre dolgozni, iskolába, jöhessen vissza a megszokott élet.

Ritter Gábor
A jó cserkész és haditudósító 😊